26 Ocak 2012 Perşembe

Önce futbol sonra moda / After football there's fashion

Hatun kısmı blog blog gezip etek, ayakkabı bakarken, erkekler muhtemelen Playstation'da winning 11 oynuyorlar ama onlar da evden çıkmadan aynaya bakıyorlar ve hem kendilerini beğenmek hem de beğenilmek istiyorlar... Talihsizlikleri, erkek ve moda kelimelerinin yan yana konulduğunda bizim taş fırın kısmına ters gelmesi; artık bunu aşmanın zamanı geldi! Erkek trendlerinde de hızlı bir yükseliş zaten söz konusuyken bir kaç küçük detayla kot, tişört kombinasyonlarının ötesine geçebilirsiniz!

Bunun ilk kuralı aksesuarları iyi kullanmaktan geçiyor, güneş gözlükleri, saatler, kaşkollar, şapkalar! Özellikle de şapka ve bereler kalabalığın içerisinde fark edilmenizi sağlayacaktır, ayrıca sizi şık ve stil sahibi yapacaktır. Hele ki havalar daha soğukken fırsatınızı iyi kullanın derim beyler ; )

Gelelim tişört üzerine giyilmeye başlandığından beri erkek giyiminin en mühim parçası haline gelen ceketlere!! Ceketin giyen adama bir karizma kattığına itiraz edecek hatun tanımıyorum. Fakat güzel bir ceketin sizi vezir edebileceği gibi, kötü bir ceket de sizi rezil edebilir. Konu ceket olunca en önemli unsur kesinlikle kumaş! Ceketin kumaşının tok ve zengin olması, sahte bir parlaklık yerine kumaşın kendinden gelen bir parlaklık olması önemli. Eğer fark yaratacak bir ceket arıyorsanız modern kesimli yakalara, renkli düğmelilere ya da bu sene çok moda olan dirsek yamalılara bakabilirsiniz ; )

Dost başa düşman ayağa bakar der büyüklerimiz çünkü ayakkabı eskiden beri bir prestij ve stil meselesidir, kişinin kimliğini açık eden önemli bir unsurdur. Bugünün getirdiği şiddetli rekabet ortamında üzerinizde taşıdıklarınızın sizi, özellikle ilk izlenimde, öne geçirdiği malesef doğru.. İşin güzel tarafı bu kadar çok alternatif varken bunu ucuz ve kaliteli şekilde yapabilmek için çok seçeneğinizin olması! Herkes adidas, nike ve new balans üçgeninde hapsolmuşken hummel'e baktınız mı?

The ENGLISH Version.......

The truth is while girls are surfing from blog to blog, hunting the "one" pair of shoes to go with "that" dress, boys are playing winning eleven on PS. But they also check theirselves out at the mirror before they go out and they also would like to enjoy what they are wearing and would like to be admired as well. And honestly their work is so much easier, as they could up grade their style with just a few extra touches...

The first rule for a man to up grade his style is to use accesories; sunglasses, scarfs, watches & hats. Especially hats would make you stand out in the crowd, it will make you fashionable & stylish. While the weather is cold why not use the advantage?


Now lets talk about blazers which has become the most important piece in mans fashion since they have been worn not only with shirts but with t-shirts as well! It is common knowledge among women that blazers give a certain something to the man who is wearing it. But when it comes to blazers you have to be cereful, as well as they can make you look good, they can make you look bad! The most important element of a blazer is the fabric; it has to be rich in texture and should have a natural sheen not an artificial shine. If you want to make a difference with what you wear; you can look for modern cuts, colored buttons or patched elbows which are very fashionable this season ; )


Shoes should be as important to you, as they are for your girlfriend. They have been a symbol of prestiege & style since English were gentlemen. The truth is, in todays high competitive environment what you carry on you can make a better first impression. The thing is in this sea of alternatives you can up grade your style without spending a lot of money! By the way, when everyone is traped in a triangle of adidas, nike and new balance, did you check out the new hummel shoes??

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder